Koncepció
Látogatottság
Oldalainkat 1 vendég böngészi

Friss hirek

Legnépszerűbbek

GDSE Táncszakosztály - Göd

Munkánkról

Akik még nem ismernék a Táncszakosztályt
A Táncszakosztály tanárai: Dézsi Yvett Táncpedagógus és Szakosztályvezető,  Hirsch Anett Táncpedagógus, a Gézengúzok musicalcsoport koreográfusa, valamint az Egyesület elnökhelyettese; Molnár Beatrice társastánc pedagógus, valamint a Black Time Hip hop tánciskola oktatója.
A szakosztály közel 80 fővel büszkélkedhet. Több csoport, óvodás, iskolás és főiskolás korú tanítványok egyaránt a szakosztály tagjai.
Az oktatás helyszínei: a Huzella Tivadar Általános Iskola, a JAMH Művelődési ház, a dunakeszi Yo Nő Mozgáscentrum és Az Amazon Tánc-és Mozgásstúdió.

Tapasztalatunk az, hogy munkánk a sport és művészeti eredményen túl segíti a tanítványokat a szorongásaik, félelmeik levetkőzésében, leküzdésében.
Önbizalmat, magabiztosságot ad mind a magánéletük mind a közéleti megjelenésük, mind a sport és művészeti életük területén.
A Tánciskola célja az, hogy megszerettesse a gyerekekkel a mozgást, a táncművészetet, valamint fejlessze a gyerekek képességeit, adottságait és tánckultúráját. Számos táncstílust tanulhatnak a táncórákon a diákok: klasszikus táncokat, modern, jazz, latin, hip hop, disco és különböző divattáncokat egyaránt.

Tánciskolánk vállalja szalagavató-és esküvői táncok színvonalas betanítását, melyet az alkalmi táncok tanítása menüponton keresztül érhetnek el.